Wednesday, January 13, 2010



The BEST food i ever had for this year ! thnx to never die restaurant geraii. ;D


Finally, i had the 'real' food. rase mmg nikmat gila even just nasi paprik tp besttttt !

Yang malangnye tmpt aku dduk tu ngadap 'mat rempit' wannabe. tp naseb aku g ngan mmbe laki. at least ad hero. sumpa aku mnyampah gila kat kau yg bjet machoo. da la pakai bju sme ngan aritu. siap stokin pakai kasut keje kau tu. tlgg laa. g gerai mkn je pn. bukan g jusco. cermin diri tu dlu la weyyy !!! mulut longkang ! kalau aku nie giant aku da pijak kau bg leper tauu.

.......

aku kenal (tak kenal sgt pn. dia je mnyibok) laki tak guna tu mase tgu bas ngan wani (romate aku) nak g sunway carnival (penang pun ad sunway tauu). then time kat bus stop tu dia bjet peramah tegur ktorg. kebetulan satu kos la plak. tp
ktorg ak layan sgt. sebab muke dia muke laki gatal. then ngan selamba badak dia tengok wani pnye kad pelajar. wani free hair tp dlm kad tu dia pakai tudung pastu dia ckp ' lagi cantik pakai tudung'. time tu wani da tebakar abis ahh. aku dengar pn pnas kot. yela. ikut suke je cakap mcmtu. da la bru 5minit kenal. da nk komen komen. aku romate dia pn xcakap pape. kebetulan plak ktrog nek bas same g sunway pastu ad ati nk jalan ngan ktorg. eeeeii... tlgg ! jtuh saham aku jalan ngan kau tauu. since that, tiap kali jmp dia, dia wat muke gatal nk tegur ktorg. aku ngan wani cabutt kalau nmpak dia. susah btol kalau manusia ni TERlalu peramah sgtt..


3 comments:

edora deon said...

alia malang nye kau bukan giant .
haha .

btw nama gerai tu tabole bla .
unik . ;)

Biskoot said...

tu kedai james bond tu,

gerai tomorrow never die..

alya said...

edora,
tu laa. xpena aku dga name kdai mcmtu. ;p

biskoot,
mrepek la kau