Sunday, January 18, 2009

kbs...

td kobeng msg aku. lol, dia kat plkn & he save. alhmdlh... dia ckp dia ok je kat sne. tp mkin itam + pnat. mana x nye kwad tgh2 ari. evrydy plak tu. kcian dia. wt mse nie dorg asyk kwad je. afte chinese new year bru wt activity len. then, dia cte time mgu 1st kat plkn kem tu da wt hal. XD AIR. gila x gila ! so dorg pn mndi 1ari skli je. ad yg xmndi lnsg kot. eeei... mst melekit2. eeeyuh ! pastu kobeng ckp jgn pcye kat iklan2 PLKN kat tb sb sume tu dusta je. haha ! nt aku ad lesen aku dtg ziarah kau. aku bw kfc skli. ur fav..

anywy kbs aku sume dpt PLKN. amir, abid, kobeng & me unlucky kot sb tu xdpt. HAHA ! realy miss them. wlpun kami selalu bgado, btumbuk, btekak, bmasam mke tp korg best.. ;)
amir- dia mmg nk PLKN. huhu... kau kental
abid- pdn mke kau ! haha. aku rase kau mmg ptt dpt
kobeng- pity him. aku ingt lg time kau cek kat skola gne sms. aku dgn bga bce msg tu kuat2. sumpa aku kcian kat kau. sb sume og bhn kau gila2. HAHA

ble aku pk2 blk rse jles la dorg dpt. mst rmi kwn. actvty pn not bad. bkn senang nk dpt chnce wt sume mnda tu. ble lg nk wt sume tu. nk wt sndri ? lol, len ah kat umah aku kat tgh2 utan. bole la. nie kat tgh2 bndar. pkok nk pnjat pn bole kre je ad bpe kerat la sgt. jles ! jles ! kalo PLKN 1month je aku aply jgk. tp 3month. lama gila bai...


time f2. aku dpt twrn g WILDERNESS CAMP kat langkawi. tp aku xg sb parents aku xbg. argh ! sumpa aku tension gila time tu. bkn senang nk g sni. da la skola support aku xpyh baya 1sen pn. bw diri je. huh ! frust sgt.. kwn aku 3og g. dorg cte mcm2. aku pnas je dga...


1 comment:

aRe-biEyd said...

2 la, mak suruh jd sukarela plkn x nk..
skg tgk da mnyesal da..
haha..